Hitta vilse

Om att vara vilse inuti mig själv och om kaoset runt omkring i mitt liv.

Eget boende

Kategori: Allmänt

Det har vart en period som vart tung och mörk. Det har funnits en ovisshet om vart jag ska bo. Nu är det klart att när jag blir arton år får jag flytta in i en egen lägenhet. Det känns skönt. En plats där jag får leva mitt liv och strukturera vardagen på det sättet som jag vill. Dock är det lite mer än två månader kvar tills jag får flytta in. 

Arbetet på Lorensbergsteatern går bra och jag stormtrivs!! Jag mår bra av att jobba där och det är en positiv sak i mitt liv. 
Utredningen på lundströmms går långsamt men framåt. Jag har nu träffat läkaren och hen sa att det var mycket positivt att jag redan bytt namn, att jag levde som jag känner inombords och att jag kommit en bra bit på vägen på egen hand. 

Jag mår bättre nu när jag får vara, ses och är accepterad som den jag är. För nu kan jag det. Utan att känna ångesten över att lämna fram ett id-kort som inte stämmde överens med den jag är, för nu är det jag och idag har jag inget problem att visa det. 

Sorry för dåligt uppdaterande men det har vart mycket som snurrat på sistone. 

Kommentera om ni känner för't! ;) 

Kraam på er!

PS. Bilden har jag tagit med min iPhone 5 och redigerat i fotr (program på MacBook) :) 


Lundströmsmottagningen

Kategori: Allmänt

Igår var jag på Lundströmsmottagningen och pratade med läkaren. Hon var positiv och kunde inte se några hinder för att det skulle gå bra! Det var skönt att träffa någon som förstod att det var jobbigt vardagligen och hon uttryckte även frågorna på ett sätt som inte var kränkande. (Har varit med om att läkare kränkt mig innan) i förrgår hade jag ett läkarsamtal med en läkare på bup. Jag var riktigt förbannad och ledsen efter det samtalet. Hen började prata om att sexualitet och könsidentitet var olika saker och berodde inte på varandra. Sen frågar hen mig "Om vi utgår från att du är kvinna, är du homosexuell eller bisexuell då?" Jag blev så förbannad på hen för att vi pratat tidigare om att jag vill vara sedd som kille, tilltalad han osv. Hen förstår helt enkelt inte. Hen vet inte vilket helvete det är varje dag!! Blir så ledsen och kränkt... Blev lite lättare efter samtalet på lundströms iallafall! 

"Wherever you go, there are you" 

Kraam på er som fortfarande läser! Ska försöka skriva lite oftare nu! ;)