Hitta vilse

Om att vara vilse inuti mig själv och om kaoset runt omkring i mitt liv.

Härliga söndag

Kategori: Allmänt

Helgen är snart över men det gör inget. Det har varit skönt med en slapp helg (läs lördag). Fredag, jobbade första gången i år på Lorensbergsteatern. Lördag, bestod av slappande i soffan och sedan sällskapsspel med underbara människor! Söndag, sovmorgon och sedan en stund på mc-mässan med pappa. 

Min helg har vart grymt bra och har haft många trevliga och mysiga stunder. 

Imorgon bär det av till Alingsås och Lundströmsmottagningen. ÄNTLIGEN! Det är lång väntetid och därför blir det väldigt glest mellan besöken. 
Väntandet är jobbigt speciellt eftersom en inte vet hur lång tid det dröjer tills nästa gång. När en väl får ett brev med datum och tid för nästa besök så kan det var ett tag fram. 



Var du än är och vilka förutsättningar du än har, vad du än ska göra, genomför det med hela hjärtat och du, glöm inte att LE!  

Starkare i kroppen och knoppen

Kategori: Allmänt

Idag har jag för första gången genomfört ett träningspass i grupp på sats. Jag är stolt över mig själv att jag gjorde det, att jag orkade och att jag vågade.
Det känns bra i kroppen just nu. Jag kommer troligtvis ha träningsvärk de kommande dagarna.  Men det är härlig värk, de bevisar att en har ansträngt sig extra mycket. 

Idag har det vart många intryck och mycket att bearbeta. För jag är sån att jag tar gärna in allt, ljud och rörelse. Jag försöker varje dag med att "stänga av" så jag kan fokusera bättre.  

Igår tatuerade jag initialerna W.Y.T.Y.A. Som står för "Wherever you go there you are". 


Ta vara på det du har, precis där du är just nu. Det gör jag. 

Nu ska jag sova! Alarmet tjuter kl. 6:15 imorgon. Godnatt! 



Är nu myndig och lever livet!

Kategori: Allmänt

Idag är det min födelsedag, 18 år och myndig. Har även flyttat till min egna lägenhet. Det är super fint och jag trivs jätte bra! Jag har precis diskat efter middan. Det har vart en grym dag och leendet har vart från öra till öra sedan jag vaknade! 

Igår klarade jag att stå i plankan 1 minut och 4 sekunder. Det är bra, men kommer bli bättre med tiden! 


Det är nu jag lever, med det jag har, där jag är! Kommer fortsätta så! 

Tack för alla gratulationer! :D