Hitta vilse

Om att vara vilse inuti mig själv och om kaoset runt omkring i mitt liv.

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Alarmet stod på 5:15 både torsdag och fredag. Kom hem sent på kvällen både onsdag och torsdag. Var i lägenheten i onsdagskväll och det var kul att planera inköp och få önska saker! Igår jobbade jag på teatern. Så det har varit fullt ös hela veckan! 

I måndags flyttade jag igen... Det svåraste har (och kommer vara) varit att här får jag inte ha telefonen hela tiden utan på vissa tider och då måste en sitta i ett "telefonrum". Men annars har jag det bra. Jag trivs och har gjort framsteg varje dag. En dag i taget! 

Det var svårt att se vem jag var men idag vet jag vem jag är och vad jag vill! Det finns många som hjälpt mig på olika sätt men bara några få som verkligen gjort intryck på mig. Som fått mig att inse saker, se saker från andra perspektiv och som har sett mig, hållit om mig, stoppat om mina fötter på kvällen sådär som ingen annan gör och som lärt mig att le. 
Känner du dig träffad? 

Ikväll ska jag hoppa in för en kollega som är sjuk. Innan det blir det fika och presentletning till min bror. 

Glöm inte att le!! 

Mer träning!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag iväg och träna på det gymmet jag var på i måndags. Utmattning är lycka! Jag går till gymmet med ett stort leende och längtar tills en är genomsvettig igen!

Hade vart ett nöje att följa med på ett pass, Nattuggla! 

Grymt bekväma skor! 



Jag är stark och positiv

Kategori: Allmänt

Jag har precis varit och tränat på ett gym. Det var första gången som jag tränade på just det gymmet. Det var inte jätte stort men inte det minsta jag varit på heller. Lagom stort. Började med en liten mjukstart men sen kunde jag inte hålla emot, musklerna kommer ihåg allt.  Jag gick från en maskin till nästa utan paus. Tränade i 90 minuter. Lår, vader, core, bröst och armar. Det var skönt, härligt och jag genomförde allt med kraft och ett stort leende. Genomsvettig, trött och härligt utmattat men jag är stolt. Jag förstår dig nattugglan, när du pratar om din träning, utmattning och vet du vad? Jag har börjat nu. Jag har öppnat ögonen, insett att jag kan. Jag är stark, kreativ och smart. Jag kommer inte släppa det nu, jag ska fortsätta. Jag kommer att le, sprida kärlek och kunskap. Jag ska öppna ögonen på andra människor och få dem att inse samma sak som du fick mig att inse. 

"Du är guld"

Uggla, du är saknad, grym på huvudstående och en fantastisk människa. Det var meningen att jag skulle träffa dig. Jag tror det. Jag nästan vet det. Hoppas du lär M och B huvudstående (om dem inte redan kan det?!)  även J och L ;) 

Stolt, utmattad och med ett stort leende (som tidigare skrivet) ska jag nu gå och duscha! 

Lär skriva ett inlägg imorgon om att jag inte kan gå ordentligt. Träningsvärk är den bästa värken för det känns att en kämpat! 

Det är bara att kommentera om ni har frågor eller någon tanke att dela med mig!


Svettig kraam till er från en stolt Zamuel!  

Idag är nu.

Kategori: Allmänt

Idag är en bra dag. Du kan. Lite till. Du vet inte om vad du är kapabel till just nu. Även om alla andra kan se det. Om du ser något hos en annan människa så tänk det inte för dig själv, säg det. Tydligt. Så en förstår och tänker efter. Kommunicera. Säg som det är. Det är lika elakt att tänka en tanke om någon som att säga det. Vi är människor allihopa. Vi kan. Du kan. Är jag tydlig? Vill att du ska veta att om du inte kan berätta vad du tänker på, tänk ingrepp det. Då är det inte något viktigt att lägga energi på. Berätta, bolla med någon. Då kommer du upptäcka vad tanken egentligen betyder! Var TYDLIG! 

Vilja, våga, tro på dig själv!

Kategori: Allmänt

"Du kan bara du vill och när du tror att det tar stopp, då kan du gå ytterligare lite till. Du är stark du är modig. Du kan om du bara så vill" 
Det är refrängen i låten
 "Du kan bara du vill" som jag skrev för några veckor sedan. Jag skrev den efter att jag tänkt efter och förstått att det verkligen är så. 
Om du vill men inte kan just nu, ha kvar den viljan. Du kommer att klara av det du vill men du måste tro på dig själv och kämpa för det du vill. 

Det viktiga är vad jag kan se inuti mitt skal och vad andra kan eller vill är i vissa fall intressant men inget som jag ska ha fokus på. 
 
Att jag kan lösa sudoku halv fem på morgonen när en fastnat på ett försenat tåg hem, att jag kan le, sprida kärlek och att jag vågar ta in de vettiga saker och kunskap som personer berättar för mig. 
Vad jag kan och vem jag är, det är vad jag ska vara stolt över.

 

Jag vågar. Jag vill. Jag kan. 

Vågar du? Vill du? Kan du? 

Ingen kan vara bättre än vad du är, på att vara just du.


Jag sa precis...

Kategori: Allmänt

...vad jag ville, behövde och önskade. Jag berättade för mor hur jag kände och vad som var orsaken till frustrationen, ilskan och besvikelsen. Jag vågade stå kvar och vara ärlig mot henne men även mot mig själv. Även fast hon grät och inte ville titta på mig och bekräfta att jag var där, så stod jag kvar och tydligt berättade jag ur mitt perspektiv. Jag är trött på att bli överkörd, att vara trasdocka som flyttas runt och att jag inte blir informerad fören alla andra fått information om MITT liv och vad som ska hända med MIG



Jag vågade vara tydlig. Jag vågade vara ärlig. Jag vågade att ta ansvar för mitt egna liv. 
Jag kan. JAG kan.
 

Intryck av en nattuggla

Kategori: Allmänt

Du är bra på att vara just du. Du betyder lika mycket som alla andra. Du är värdefull och du kan om du bara så vill. Le och sprid din kärlek. Har du har viljan, kämparglöden och tron på att du kan förändra dem saker du vill förändra så kommer du kunna grnomföra det. Titta på dig själv. Just DU är en bra människa men du måste själv inse det när du tittar i spegeln. 

Jag mötte en person som gjorde ett stort intryck på mig. Hen lyssnade och sträckte ut sina armar mot mig när jag grät. Hen har fått mig att tänka över vissa saker som jag vanligtvis inte tänker på. Alla frågor hen har frågat mig har fått mig att se saker på ett annorlunda sätt än vad jag tidigare gjort.  Det här är riktat till dig. Inga ledtrådar inga gåtor utan nu är jag tydlig.

Du fick mig att le. Du fick mig att tro på att jag kan lite till, att jag är smart och när jag är säker i mig själv helt och hållet så kan jag hjälpa många andra. Du fina person som kanske tränar lite för mycket yoga (ibland). Du som tjatar på mig att le och att vara tydlig. Att jag är värdefull precis som jag är. Tack. Du har påverkat mig med dina tankeställare och jag kommer alltid komma ihåg dig. Det var du som printade in WYGTYA i mitt minne. 

Lägenhet!

Kategori: Allmänt

Har idag vart och kollat på den lägenheten som ska bli min när jag fyller 18! Det var större än jag trodde och jag tror att jag kommer trivas bra där! Jag längtar till januari så jag kan få flytta in. Kommer börja med att fixa till det som behövs. Jag får flytta dit mina saker innan men får inte bo där fören i januari. Är så glad och förväntansfull på att flytta in! Snart, snart bara 56 dagar kvar!! Här är lite bilder! (Den är möblerad och klar, ska bara dit med mina prylar!)