Hitta vilse

Om att vara vilse inuti mig själv och om kaoset runt omkring i mitt liv.

Något som aldrig har hänt förut

Kategori: Allmänt

Idag är en bra dag. Idag har det hänt något som aldrig hänt förut. Jag är fylld med energi och jag lyckades förvåna någon som fick uppleva den energin. Energin bara flödar. Yoga. Jag tränade yoga idag. Jag höll kvar positionerna även fast det var tungt och jobbigt. Jag kämpade. Jag föll och jag reste mig!  När klassen var slut log jag sådär extra mycket och hade så mycket energi. 
Har du testat yoga? Om nej, gör det! 
Det är underbart!! Det är mer krävande än du tror och ger så mycket! Så testa, bara gör det! 

Jag har inte skrivit här på ett tag men jag skriver när jag känner för det så förvänta dig inte att det alltid är något nytt varje gång du kollar men ibland kommer det finnas något nytt inlägg. 

Skolan flyter på och även praktiken går bra. Jag mår bra. Jag har bra folk omkring mig och jag är jag. Jag växer varje dag, lär mig något nytt varje dag. Men framförallt jag tar vara på stunderna som berör mig, kunskapen jag får och lever livet. 

Jag är stolt och tacksam för att jag aldrig släppte taget om dig. Där vi träffades, det var en väldigt olämplig plats för att fråga om du ville bli min vän. Så jag väntade, tog reda på saker och när jag fick chansen så tog jag den. Jag kunde bara inte släppa dig och se bort från mina känslor. Inte den här gången. Jag gjorde som min magkänsla sa. Jag är glad att jag gjorde det. För du ger så mycket och vi delar med oss av saker. Glädje, tårar, skratt, minnen och kunskap. Människor säger att vi är lika och ja, det stämmer nog. Till viss del. En blir som en umgås eller hur? ;) 

Nu ska jag sova för mitt sömntåg går snart och jag vill inte missa det! Så godnatt! 

Och du...

Vad har du gjort idag? 
Vad har du lärt dig idag? 

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Du kan!