Hitta vilse

Om att vara vilse inuti mig själv och om kaoset runt omkring i mitt liv.

Julafton

Kategori: Allmänt


Idag är det 15 dagar kvar tills den stora dagen, 18-årsdagen! Det är blandade känslor inför att bli vuxen. Mer om det i ett annat inlägg... 

Imorgon är det den 24 december. Det känns inte som att det är imorgon fast julmusiken spelas högt från radion. 
För mig handlar julen om att umgås, leka lekar och bara vara. När en går inne i centrum ser en stressade människor, de ska hinna köpa alla klappar i tid, mat och allt vad det nu kan vara. Det handlar om att hitta den där perfekta julklappen till just den personen och om en har pengar till att köpa just den där klappen. Den perfekta klappen och ändå ha råd med det vardagliga som annars kanske precis går runt ekonomiskt resterande av året. Är det värt det? Är det värt att köpa den klappen bara för att den är perfekt? 
Vad tycker du? Fundera innan du köper saker. kommer personen använda det/den? Vilka behov fyller den/det? (Dina eller personen som får presenten?) 

Visst, det är roligt att både ge och få presenter, klappar, gåvor osv men det är så mycket stress och ångest runt en högtid som borde handla om kärlek, gemenskap och en stund där alla kan få stanna upp och bara få vara. 

Jag önskar er alla en riktigt mysig jul! 
Le, kramas och ta vara på varandra! 

PS.

Sprid din julkärlek på socialamedier, tagga din bild med #julpuss #julpussar som komplement/ alternativ till all stress och köphysteri! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: